Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Carmen Constantin

 


Comunicat nr. 169


Direcția Domenii și Infrastructuri – 88 de ani de la înființareDirecția Domenii și Infrastructuri împlinește miercuri, 18 iunie a.c., 88 de ani de la înființare.

Cu acest prilej, Georgeta Elisabeta Ionescu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relația cu Parlamentul și Informare Publică, i-a felicitat pe constructorii militari și le-a mulțumit pentru contribuția importantă pe care o au la buna funcționare a Armatei României.

„Specialiștii militari în domenii și infrastructuri au avut și au în continuare un rol important în administrarea, exploatarea și întreținerea construcțiilor aflate în patrimoniul Ministerului Apărării”, a subliniat secretarul de stat.

Direcția Domenii și Infrastructuri și concepția privind administrarea ministerului sunt în plin proces de transformare și de adaptare la cerințele și statutul României de țară membră a Uniunii Europene și a NATO.

„Strategia de transformare a armatei solicită o implicare inteligentă și novatoare în realizarea infrastructurii necesare unei armate moderne, ce și-a asumat cu responsabilitate misiunile și rolul în cadrul Alianței Nord-Atlantice”, a concluzionat Georgeta Elisabeta Ionescu.

Biroul de Presă al Ministerului Apărării