Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Dorinel Cotea, 0723 522 530

 


Comunicat nr. 182


Brigada 2 Vânători de Munte – 85 de ani de la înființare


Ministrul Apărării, Teodor Meleșcanu, va participa marți, 1 iulie, la manifestările dedicate aniversării Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” din Brașov.

Cu acest prilej va fi decorat Drapelul de luptă al unității, va fi oficiată o slujbă religioasă, iar un detașament de onoare va defila în Piața Tricolorului. De asemenea, vor fi dezvelite Troița Vânătorilor de Munte și o Placă inscripționată cu denumirea brigăzii și cu însemnul heraldic al acesteia.

În cadrul activităților aniversare mai sunt prevăzute vizitarea unei expoziții de armament, tehnică militară și echipament din dotarea unităților componenete ale Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, lansarea lucrării „Generalul Leonard Mociulschi în conștiința românilor” și vizionarea filmului documentar „Brigada 2 Vânători de munte – 85 de ani de istorie”.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare maior Dorinel Cotea, ofițerul de relații publice al Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, mobil 0723 522 530.Biroul de Presă al Ministerului Apărării