Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 219


Vizita șefului Forțelor Aeriene din Croația, general de brigadă Vlado Bagariæ


O delegație militară condusă de șeful Forțelor Aeriene din Croația, general de brigadă Vlado Bagariæ, efectuează o vizită de lucru în România în perioada 29-31 iulie, la invitația șefului Statului Major al Forțelor Aeriene, general locotenent Constantin Croitoru.

Pe timpul vizitei se vor purta discuții privind schimbările produse în Forțele Aeriene, planurile de perspectivă și reformă, desfășurarea procesului de formare, instruirea și perfecționarea cadrelor militare.

De asemenea, vizita constituie un bun prilej pentru a împărtăși din experiența acumulată de Forțele Aeriene Române în perioadele pre și post-aderare la NATO.

Programul vizitei include deplasări la Baza 90 Transport Aerian – Otopeni, Baza 71 Aeriană – Câmpia Turzii, IAR Ghimbav și Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” – Brașov, unde vor fi prezentate principalele categorii de tehnică și armament din dotare, precum și programele majore de modernizare în domeniul aviației, apărării antiaeriene și radiolocației.

Persoană de contact: Lt.col. Adrian Pârvu, telefon: 0723.150.381, Compartimentul de Relații Publice al Statului Major al Forțelor Aeriene.Biroul de Presă al Ministerului Apărării