Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Petre Cîrcei, tel. 0744.650.942

 


Comunicat nr. 258


EXPOZIȚIA DE FOTOGRAFIE „ZBORUL – UN VIS ÎMPLINIT”


Forțele Aeriene Române organizează în perioada 10 – 30 septembrie, la Muzeul Militar Național, expoziția de fotografie intitulată „Zborul – un vis împlinit”, în memoria lui Aurel Vlaicu, pionierul aviației române, cu ocazia comemorării a 95 de ani de la trecerea sa în eternitate.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 10 septembrie, la ora 13.00. Cu acest prilej, generalul-locotenent Constantin Croitoru, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, va conferi Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene doamnei Marie-Ana Drăgescu, una dintre primele femei pilot ale aviației române, la împlinirea vîrstei de 96 ani.

La activitate sunt invitați să participe înalți oficiali, reprezentanți ai Ministerului Apărării și ai autorităților locale, ai asociațiilor de veterani de război precum și cadre militare în rezervă și în retragere.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment sunt așteptați la sediul Muzeului Militar Național din Str. Mircea Vulcănescu nr. 125-127, Sector 1, București.Biroul de Presă al Ministerului Apărării