Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Florin Jipa

 


Comunicat nr. 273


JACKAL STONE 08 - Ziua Distinșilor Vizitatori

Ziua Distinșilor Vizitatori, organizată în cadrul exercițiului JACKAL STONE 08, se va desfășura vineri, 19 septembrie, la Baza militară de la Mihail Kogălniceanu și în Portul Agigea.

La DVDay au fost invitați oficiali militari și civili din țările participante, cărora li se vor prezenta facilitățile din bază și un exercițiu demonstrativ.

Jurnaliștii interesați să participe la activitatea practică din Portul Agigea sunt rugați să completeze și să trimită formularul de acreditare pe adresa de e-mail a centrului de presă al exercițiului: PAOJackalStone@yahoo.com. Persoană de contact: locotenent-colonel Florin Jipa, mobil 0764.402.717.

Pentru deplasarea reprezentanților mass-media, organizatorii exercițiului vor pune la dispoziție un mijloc de transport care va pleca vineri, 19 septembrie, ora 12.30, de la Cercul Militar Constanța, str. Traian nr.29.

Reprezentanții posturilor TV care vor dori să transmită în direct desfășurarea exercițiului sunt rugați să comunice, împreună cu datele de acreditare, și numărul mașinii și componența echipei DSNG pentru a li se facilita accesul în port.

*******
Exercițiul Jackal Stone 08, la care participă aproximativ 1300 de militari, se desfășoară în perioada 16 – 24 septembrie.
Biroul de Presă al Ministerului Apărării