Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cdor. Tiberiu Frățilă

 


Comunicat nr. 291


Adunarea Generală a Asociației de Caritate din Armata României - „Camarazii”


Membrii Asociației de Caritate din Armata României - „Camarazii” s-au întrunit marți, 30 septembrie, la Palatul Cercului Militar Național, la prima adunare generală.

Cu acest prilej, secretarul de stat Georgeta Ionescu, președinte executiv al asociației, a explicat că înființarea asociației se dorește a fi un gest de solidaritate față de camarazii care trec prin momente grele. “Vrem să arătăm că putem face fapte bune și să generăm o atitudine de camaraderie în cadrul sistemului național de apărare”, a declarat Georgeta Ionescu.

Membrii asociației au convenit asupra modalităților de finanțare a acțiunilor caritabile, au aprobat regulamentul cu privire la utilizarea fondurilor și modul de înființare a filialelor.

Asociația de Caritate din Armata României „Camarazii” a fost înființată în luna mai 2008 iar scopul principal al acesteia constă în sprijinirea personalului militar în activitate, în rezervă sau în retragere din Ministerul Apărării, a personalului civil care își desfășoară sau și-a desfășurat activitatea în instituția militară, precum și a rudelor de gradul I ale acestora, cu probleme medicale și sociale deosebite.Biroul de Presă al Ministerului Apărării