Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cdor. Tiberiu Fril

 


Comunicat nr. 291


Adunarea General a Asociaiei de Caritate din Armata Romniei - „Camarazii”


Membrii Asociaiei de Caritate din Armata Romniei - „Camarazii” s-au ntrunit mari, 30 septembrie, la Palatul Cercului Militar Naional, la prima adunare general.

Cu acest prilej, secretarul de stat Georgeta Ionescu, preedinte executiv al asociaiei, a explicat c nfiinarea asociaiei se dorete a fi un gest de solidaritate fa de camarazii care trec prin momente grele. “Vrem s artm c putem face fapte bune i s generm o atitudine de camaraderie n cadrul sistemului naional de aprare”, a declarat Georgeta Ionescu.

Membrii asociaiei au convenit asupra modalitilor de finanare a aciunilor caritabile, au aprobat regulamentul cu privire la utilizarea fondurilor i modul de nfiinare a filialelor.

Asociaia de Caritate din Armata Romniei „Camarazii” a fost nfiinat n luna mai 2008 iar scopul principal al acesteia const n sprijinirea personalului militar n activitate, n rezerv sau n retragere din Ministerul Aprrii, a personalului civil care i desfoar sau i-a desfurat activitatea n instituia militar, precum i a rudelor de gradul I ale acestora, cu probleme medicale i sociale deosebite.Biroul de Pres al Ministerului Aprrii