Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Daniel Marin, tel.: 0213194880, int.131

 


Comunicat nr. 360


Sesiune internațională pe tema gestionării conflictualității organizată de Universitatea Națională de Apărare


Centrul de Studii pentru Apărare și Securitate din cadrul Universității Naționale de Apărare ,,Carol I” organizează, în zilele de 20 și 21 noiembrie, la sediul din Șoseaua Panduri nr. 68-75, sesiunea anuală de comunicări științifice cu participare internațională: ,,Politici și strategii în gestionarea conflictualității”.

Lucrările vor fi deschise de rectorul universității, generalul de flotilă aeriană prof. univ. dr. Florian Râpan, joi, începând cu ora 09.00. Vor fi prezentate analize, opinii și estimări asupra viitorului mediului de securitate, evoluției riscurilor și amenințărilor, proiecțiilor provocărilor în condițiile creșterii complexității exigențelor față de arhitectura de securitate și apărare.

La activitate vor participa oameni de știință, cadre didactice și cercetători, precum și reprezentanți ai unor instituții care se ocupă cu gestionarea conflictelor din Bulgaria, Cehia, Polonia, România și Ucraina.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării sunt așteptați joi și vineri, între orele 08.30 – 08.50, la intrarea din Bulevardul Eroilor.
Biroul de Presă al Ministerului Apărării