Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 367


Ședința Comisiei centrale pentru probleme sociale


Secretarul de stat Georgeta Ionescu a condus ședința Comisiei Centrale pentru Probleme Sociale din Ministerul Apărării, care a avut loc miercuri, 26 noiembrie, la sediul instituției.

În cadrul lucrărilor au fost prezentate principalele probleme de natură socială identificate la nivelul structurilor militare și s-a luat hotărârea de ajutorare pentru continuarea tratamentului medical al unui angajat al M.Ap. care suferă de o boală incurabilă și care se tratează la o clinică de specialitate la un spital din străinătate.

Comisia a analizat și cazul unui angajat al M.Ap. de a fi sprijinit să urmeze un program de recuperare medicală după participarea la o misiune în teatrul de operații.

Totodată, s-a adus în discuție propunerea privind promovarea acțiunii de direcționare a procentului de 2 la sută din impozitul pe venit al cadrelor militare care doresc să contribuie la fondul Asociației de caritate din Armata României –“Camarazii”, conform Legii nr. 571/2003.Biroul de Presă al Ministerului Apărării