Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Constantin Blan

 


Comunicat nr. 36


edina Comisiei centrale pentru probleme sociale


Secretarul de stat Dan Ttaru, eful Departamentului pentru relaia cu Parlamentul i informare public, a condus miercuri, 18 februarie, edina Comisiei centrale pentru probleme sociale din Ministerul Aprrii Naionale, care a avut loc la sediul instituiei.

n cadrul lucrrilor au fost prezentate principalele cazuri de natur social identificate la nivelul structurilor militare i s-a luat hotrrea de acordare a unui ajutor social pentru efectuarea unei analize medicale n sistem privat a unui angajat al ministerului.

Membrii comisiei au luat hotrrea s propun nfiinarea unei direcii pentru probleme sociale n cadrul Departamentului pentru relaia cu Parlamentul i informare public.

De asemenea, comisia a analizat modalitile de sprijin al cadrelor militare pentru plata construirii/achiziionrii de locuine proprietate personal.

Totodat, s-a luat decizia promovrii aciunii de direcionare a procentului de 2 la sut din impozitul pe venit al cadrelor militare care doresc s contribuie la fondul Asociaiei de caritate din Armata Romniei – “Camarazii”, conform Legii nr. 571/2003.Biroul de Pres al Ministerului Aprrii Naionale