Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Constantin Bălan

 


Comunicat nr. 36


Ședința Comisiei centrale pentru probleme sociale


Secretarul de stat Dan Tătaru, șeful Departamentului pentru relația cu Parlamentul și informare publică, a condus miercuri, 18 februarie, ședința Comisiei centrale pentru probleme sociale din Ministerul Apărării Naționale, care a avut loc la sediul instituției.

În cadrul lucrărilor au fost prezentate principalele cazuri de natură socială identificate la nivelul structurilor militare și s-a luat hotărârea de acordare a unui ajutor social pentru efectuarea unei analize medicale în sistem privat a unui angajat al ministerului.

Membrii comisiei au luat hotărârea să propună înființarea unei direcții pentru probleme sociale în cadrul Departamentului pentru relația cu Parlamentul și informare publică.

De asemenea, comisia a analizat modalitățile de sprijin al cadrelor militare pentru plata construirii/achiziționării de locuințe proprietate personală.

Totodată, s-a luat decizia promovării acțiunii de direcționare a procentului de 2 la sută din impozitul pe venit al cadrelor militare care doresc să contribuie la fondul Asociației de caritate din Armata României – “Camarazii”, conform Legii nr. 571/2003.Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naționale