Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt.cdor. Mugurel PASCU,tel:0744.359518

 


Comunicat nr. 64


RoFND XVII a revenit n ar


Ceremonia repatrierii Detaamentului Naional de Fore - RoFND XVII, din teatrul de operaii Kosovo, se va desfura joi, 12 martie, ncepnd cu ora 11.00, la sediul Batalionului 307 Infanterie Marin din Babadag.

Cei 86 de militari, comandai de maiorul Remus Melinte, au fcut parte din compunerea Grupului de Lupt Multinaional de Vest al misiunii KFOR conduse de NATO n Kosovo.

Este a doua misiune n teatrele de operaii, dup RoFND XVI, la care Forele Navale Romne au participat cu o structur din compunerea batalionului de infanterie marin.

La ceremonie au fost invitai s participe, alturi de rudele militarilor, reprezentani ai conducerii Ministerului Aprrii Naionale i ai administraiei publice locale.
***
Jurnalitii interesai s participe la acest eveniment sunt ateptai joi, 12 martie, ora 10.30, la sediul Batalionului 307 Infanterie Marin din Babadag. Statul Major al Forelor Navale va pune la dispoziia jurnalitilor constneni un mijloc de transport, care va pleca de la sediul Comandamentului Flotei joi, 12 martie, ora 08.30.


Biroul de Pres al Ministerului Aprrii Naionale