Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt.cdor. Mugurel PASCU,tel:0744.359518

 


Comunicat nr. 64


RoFND XVII a revenit în țară


Ceremonia repatrierii Detașamentului Național de Forțe - RoFND XVII, din teatrul de operații Kosovo, se va desfășura joi, 12 martie, începând cu ora 11.00, la sediul Batalionului 307 Infanterie Marină din Babadag.

Cei 86 de militari, comandați de maiorul Remus Melinte, au făcut parte din compunerea Grupului de Luptă Multinațional de Vest al misiunii KFOR conduse de NATO în Kosovo.

Este a doua misiune în teatrele de operații, după RoFND XVI, la care Forțele Navale Române au participat cu o structură din compunerea batalionului de infanterie marină.

La ceremonie au fost invitați să participe, alături de rudele militarilor, reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale și ai administrației publice locale.
***
Jurnaliștii interesați să participe la acest eveniment sunt așteptați joi, 12 martie, ora 10.30, la sediul Batalionului 307 Infanterie Marină din Babadag. Statul Major al Forțelor Navale va pune la dispoziția jurnaliștilor constănțeni un mijloc de transport, care va pleca de la sediul Comandamentului Flotei joi, 12 martie, ora 08.30.


Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naționale