Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 94


Asociația de caritate din Armata României "Camarazii", alături de fruntașul Daniel Porumb


Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții personalului, Dan Tătaru, l-a vizitat miercuri, 1 aprilie, pe fruntașul Daniel Porumb, care se află internat în Spitalul Clinic de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila". La întâlnire au fost prezenți președintele executiv al Asociației de caritate din Armata României "Camarazii", Georgeta Ionescu, medici și membri ai familiei militarului.

Cu acest prilej, fruntașului Porumb i-au fost oferite, din partea Asociației, un laptop conectat la internet și un dispozitiv interfață între sistemul nervos central al pacientului și cel informatic, aparat care a fost achiziționat recent din S.U.A.

Din 26 mai 2008, dată la care Asociația "Camarazii" s-a constituit, aceasta a desfășurat activități de promovare a solidarității umane și de colectare de fonduri în vederea rezolvării unor probleme de natură medicală și socială ale personalului militar, activ și în rezervă, și civil, precum și ale familiilor acestora.


Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naționale