Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: cpt.cdor. Mugurel Pascu tel: 0744.359.518

 


Comunicat nr. 105


Ziua Distinșilor Vizitatori la exercițiul "Cooperative Lion 09"


Ziua Distinșilor Vizitatori la exercițiul "Cooperative Lion 09" se desfășoară marți, 7 aprilie, în Portul Constanța și localitatea Rasova.

Programul activității include vizita navei olandeze de desant HNLMS "Johan de Witt", participarea la un exercițiu de gestionare a consecințelor unei situații de criză în localitatea Rasova și vizionarea unei expoziții navale la terminalul Pasageri din Portul Constanța.
La activitate vor participa oficialități civile și militare din România și Olanda.

Jurnaliștii care doresc să participe la aceste activități sunt așteptați marți, 7 aprilie 2009, ora 10.15, în Portul Constanța, terminalul Pasageri.
Statul Major al Forțelor Navale va pune la dispoziție un mijloc de transport pentru deplasarea jurnaliștilor pe itinerariul Portul Constanța (terminalul Pasageri)- Rasova și retur.

Peste 700 de militari și civili din cadrul Forțelor Navale Române și structuri ale Ministerului Administrației și Internelor și Ministerului Mediului, 600 de militari olandezi și 20 de observatori din Albania participă la acest exercițiu, care se desfășoară în perioada 3 - 15 aprilie 2009.


Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naționale