Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Florin Jipa

 


Comunicat nr. 131


Festivități de absolvire a cursurilor de soldați voluntari


Festivitățile de absolvire a cursurilor de soldați voluntari din Forțele Terestre și Aeriene vor avea loc vineri, 24 aprilie, în garnizoanele Caracal, județul Olt și Boboc, județul Buzău.

La Batalionul 1 Instrucție "Olt" din Caracal, 415 soldați voluntari, dintre care 17 fete, termină cursurile în arma infanterie. La ceremonie participă, alături de rudele militarilor, reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Terestre, generalul de brigadă (r) Ilie NĂSTASE și "jurnaliștii stagiari" Răzvan Popescu și Roxana Delcea, de la Radio 21, care au parcurs alături de militari etapa finală de evaluare.

La Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene "Aurel Vlaicu" din Boboc, peste 140 de soldați voluntari, dintre care 15 fete, vor participa la festivitatea de absolvire. Reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Aeriene, părinții, rudele și prietenii tinerilor soldați voluntari vor fi prezenți în acest moment important de început de carieră militară.

Persoane de contact pentru detalii suplimentare: căpitanul Alin Preda, tel.: 0743621647 (Caracal) și locotenent-comandorul Marian Irimia, tel.: 0762361195 (Boboc).


Biroul de presă