Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Florin Jipa

 


Comunicat nr. 155


Ministrul Stănișoară se va întâlni cu omologul său italian, Ignazio La Russa


Ministrul apărării naționale, Mihai Stănișoară, se va întâlni astăzi, 12 mai, cu omologul său italian, Ignazio La Russa, care efectuează o vizită oficială în România.

Colaborarea bilaterală româno-italiană cu accent pe cooperarea din teatrele de operații din Kosovo și Bosnia, unde detașamentele românești se află sub control operațional italian, și colaborarea în domeniul tehnico-militar și al industriei de apărare sunt principalele subiecte de pe agenda de discuții a celor doi miniștri ai apărării.

Ministrul Ignazio La Russa va depune coroane de flori la Cimitirul Militar Italian, în memoria eroilor italieni și români căzuți la datorie în primul război mondial.

Totodată, cei doi miniștri vor susține astăzi, 12 mai, începând cu ora 19.45, declarații de presă la sediul M.Ap.N.
Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale sunt așteptați la sediul instituției, între orele 19.00 - 19.30 la punctul de control nr. 3 (intrarea dinspre hotel Marriott).
Pentru transmisiuni în direct ale evenimentului de presă sunteți rugați să transmiteți la Biroul de presă al M.Ap.N., tel/fax 021-319 60 22, datele mașinii de reportaj și ale echipei tehnice, până la ora 17.00.


Biroul de presă