Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: cdor Tiberiu Frățilă, tel. 0724.323.251

 


Comunicat nr. 179


Videoclip muzical în premieră la M.Ap.N.


Trustul de Presă al Ministerului Apărării Naționale a realizat videoclipul "Afganistan - clipe de dor", având drept coloană sonoră melodia "Dor de tine, dor de noi", interpretată de trupa Hi-Q.

Filmările videoclipului au fost realizate de directorul de imagine Gabriel Cobasnian, în luna aprilie a.c., alături de militarii Batalionului 21 Manevră Vânători de Munte, dislocați în baza militară Lagman - provincia Zabul.

Gabriel Cobasnian a realizat, în ultimii șapte ani, filme de autor cu tematică militară care au fost apreciate atât pe plan național, cât și internațional, obținând diverse premii și mențiuni, printre care Marele premiu pentru filmul "Căzut la datorie", la Festivalul Internațional de Film "Eserciti e Popoli" din Bracciano-Italia, 2005.

Ministerul Apărării Naționale a colaborat la mai multe evenimente, de-a lungul timpului, cu trupa Hi-Q, care a și susținut o serie de concerte pentru militarii români aflați în teatrul de operații din Afganistan, în lunile octombrie și decembrie 2002, la Kandahar și Baghram.
Videoclipul poate fi vizionat pe portalul video "Armata TV" la adresa www.mapn.ro/armatatv.


Biroul de presă