Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Florin Jipa

 


Comunicat nr. 191


Conferința Națională a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere "Alexandru Ioan Cuza"


Dan Tătaru, secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale, a participat astăzi, 2 iunie, la lucrările Conferinței Naționale a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere (ANCMRR) "Alexandru Ioan Cuza".

În cadrul alocuțiunii prezentate, secretarul de stat Tătaru a recunoscut efortul făcut de militarii, aflați acum în rezervă sau retragere, pentru transformarea și modernizarea armatei și le-a solicitat acestora sprijinul pentru continuarea acestui proces.

Totodată, Dan Tătaru le-a spus militarilor în rezervă și retragere că le cunoaște problemele cu care se confruntă și i-a asigurat de preocuparea conducerii ministerului pentru găsirea soluțiilor pentru a-i ajuta să aibă un trai cât mai decent.

Pe ordinea de zi a Conferinței s-au aflat analiza activității Asociației în ultimii doi ani, raportul privind modificările și completările statutului ANCMRR și strategia pentru următorii cinci ani.

La activitate au fost prezenți consilieri ai Administrației prezidențiale, personalități ale vieții publice și oficiali militari.


Biroul de presă