Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. ing. Romeo RIZEA, tel. 0723.268.626

 


Comunicat nr. 192


Sesiunea internațională anuală a cercurilor științifice studențești "CERC 2009"


Sesiunea anuală de comunicări a cercurilor științifice studențești "CERC 2009", va avea loc joi, 4 iunie, începând cu ora 9.00, în Aula Magna a Academiei Tehnice Militare.

În cadrul celor 14 secțiuni ale sesiunii vor prezenta lucrări studenți de la Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu, Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă" din Brașov, Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, Universitatea din Pitești, Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploiești și Universitatea din Petroșani.

La activitățile științifice participă și studenți de la Universitatea de Apărare - Cehia, Academia Tehnică Militară - Egipt, Universitatea Militară de Tehnologie din Polonia și Universitatea Națională de Apărare din Ungaria.

Această activitate intensifică și extinde relațiile de colaborare dintre Academia Tehnică Militară cu instituțiile de învățământ superior din țară și din străinătate.


Biroul de presă