Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col.Florin Jipa

 


Comunicat nr. 206


Festivități de absolvire a promoției 2009 "Unirea Principatelor Române - 150" la colegiile militare liceale


Colegiile militare liceale de la Alba Iulia, Breaza și Câmpulung Moldovenesc au organizat joi, 11 iunie, festivitățile de absolvire a elevilor promoției 2009 "Unirea Principatelor Române - 150".

Alături de elevi, la ceremonii au participat reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale, cadrele de conducere și profesorii din instituțiile de învățământ, părinți și prieteni ai absolvenților.

Secretarul de stat Dan Tătaru, prezent la Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir" din Breaza, i-a felicitat pe absolvenți și le-a urat succes în drumul pe care vor alege să-l urmeze în viitor.

"Vă așteaptă noi provocări pe drumul dumneavoastră în cadrul academiilor militare sau al altor instituții de învățământ /.../ Astăzi, mai mult ca oricând, Armata României, țară membră a NATO, implicată în acțiuni de menținere a păcii în teatrele militare importante, are nevoie de oameni ca dumneavostră, bine pregăiți, motivați, disciplinați și dedicați pe deplin profesiei nobile de militar", a spus Dan Tătaru.

Secretarul de stat i-a felicitat, de asemenea, și pe profesorii cantemiriști pentru modul în care și-au făcut datoria și au pregătit generații întregi de elevi care au devenit membri importanți ai societății și ai Armatei României.


Biroul de presă