Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Constantin Spînu

 


Comunicat nr. 236


Ministrul Mihai Stănișoară se întâlnește cu omologul său sârb, Dragan Cutanovac


Ministrul Apărării Naționale, Mihai Stănișoară, se va întâlni luni, 6 iulie, cu omologul său din Republica Serbia, Dragan Cutanovac, care efectuează o vizită oficială în România.

Cei doi oficiali vor discuta despre evoluția relațiilor militare româno-sârbe, dinamica securității în zona Balcanilor de Sud-Est și în Regiunea Extinsă a Mării Negre, perspectiva României privind contribuția la direcțiile de acțiune PESA în Balcanii de Vest, precum și despre cooperarea NATO-Serbia prin intermediul mecanismelor de parteneriat.

După convorbirile oficiale, miniștrii Stănișoară și ©utanovac vor susține declarații de presă, luni, 6 iulie, începând cu ora 14.15, la sediul MApN.
Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale sunt așteptați la sediul instituției, între orele 13.15 - 14.00, la punctul de control nr. 3 ( intrarea dinspre hotel Marriott).
Pentru transmisii în direct ale evenimentului de presă sunteți rugați să anunțați la Biroul de presă al M.Ap.N., tel/fax 021/319 60 22, datele mașinii de reportaj și ale echipei tehnice, până luni, 6 iulie, la ora 13.00.


Biroul de presă