Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Gabriel Pătrașcu, tel.0720264498

 


Comunicat nr. 237


Militari geniști români și americani au renovat o grădiniță din județul Constanța


Militari români și americani de la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, reprezentanți ai administrației locale, copii și localnici au participat, astăzi, 8 iulie, în localitatea Săcele din județul Constanța, la ceremonia de finalizare a lucrărilor de renovare a grădiniței din localitate.

Lucrările de renovare au început la 20 aprilie 2009 și au fost finalizate după aproape trei luni de zile. Echipa de constructori a fost alcătuită din militarii Batalionului Mobil de Construcții al Marinei S.U.A. "Seabees" și militarii români din compunerea Brigăzii 10 Geniu "Dunărea de jos".

Militarii au efectuat lucrări de renovare la șapte încăperi care au constat în zugrăvit, montare lămpi de iluminat, înlocuirea ușilor interioare și montarea parchetului laminat.

Militarii geniști români și americani vor continua programul de asistență civică în județul Constanța, care include renovarea Centrului de Asistență Maternală și repararea gardului Școlii Generale Nr. 2, ambele din localitatea Mihail Kogălniceanu.


Biroul de presă