Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt-cdor Marian IRIMIA, tel.: 0762.361.195

 


Comunicat nr. 238


Ziua porților deschise la Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene


În cadrul acțiunilor organizate și desfășurate în săptămâna 6-10 iulie sub genericul "ARIPI DESCHISE", care preced manifestările dedicate Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene, vineri, 10 iulie începând cu ora 10.00, Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene "AUREL VLAICU" își deschide porțile pasionaților de aviație.

Cu această ocazie, șeful Forțelor Aeriene, general-maior dr. Ion-Aurel Stanciu, va înmâna brevetele de pilot militar și insignele de specialist aeronautic tinerilor sublocotenenți absolvenți ai cursului de bază din Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene.

În cadrul manifestărilor vor fi prezentate aeronavele Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene, în zbor și la sol.

De asemenea, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene va prezida ceremonia de premiere a celor mai buni participanți la Concursul Național de Parașutism Militar și va oferi câștigătorilor "Cupa Aviației Militare".

La eveniment sunt așteptate să participe, alături de personalul instituției, oficialități militare și civile, reprezentanți ai autorităților locale, ai unor asociații și fundații a căror activitate este legată strâns de aviația militară.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment se pot adresa, pentru acreditare, locotenent-comandorului Marian IRIMIA, tel.: 0762 361 195.


Biroul de presă