Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Cristian Măciuceanu, tel. 0744696372

 


Comunicat nr. 243


Ședință solemnă a Senatului Universității Naționale de Apărare "Carol I"


La Universitatea Națională de Apărare "Carol I" va avea loc marți, 14 iulie, de la ora 17.00, ședința solemnă a Senatul universitar în cadrul căreia va fi conferit titlul onorific de Doctor Honoris Causa generalului (r) prof. univ. dr. Vasile Cândea, președintele Academiei Oamenilor de Știință din România.

Academicianul Cândea va primi titlul în semn de recunoaștere a contribuției sale la creșterea prestigiului armatei, a învățământului superior militar și a științei românești în plan internațional.

În cadrul aceleiași ședințe, generalul (r) Ion Tutoveanu, generalul-locotenent (r) Mircea Agapie și generalul (r) Dumitru Cioflină vor primi titlul de Membru de Onoare al Senatului Universității Naționale de Apărare "Carol I", ca recunoaștere a contribuției acestora la dezvoltarea și modernizarea învățământului superior militar românesc.

Activitatea este parte a suitei de manifestări organizate de Universitate cu prilejul împlinirii, în acest an, a 120 de ani de la înființarea Școlii Superioare de Război.

Jurnaliștii care doresc să participe la ședința solemnă vor fi așteptați marți, 14 iulie, între orele 16.30 și 16.50 la Universitatea Națională de Apărare "Carol I" (intrarea dinspre Bulevardul Eroilor). Persoană de contact pentru informații suplimentare maior Cristian Măciuceanu tel. 0744.69.63.72.


Biroul de presă