Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Mihaela Iliescu, tel. 0788.564.227

 


Comunicat nr. 287


Tabăra de vară pentru cercetași - Brașov 2009, la final


Festivitatea de închidere a celei de-a șasea ediții a "Taberei de vară pentru cercetași" va avea loc duminică, 16 august a.c., începând cu ora 9.30, la Academia Forețelor Aeriene "Henri Coandă".

După o săptămână cu multe activități de pregătire, dar și de recreere, întreceri sportive și aplicativ militare, cei 42 de elevi, fete și băieți, vor pleca spre casele lor cu un rucsac plin cu "amintiri din armată".

Tabăra de vară pentru cercetași, o inițiativă a Ministerului Apărării Naționale, s-a desfășurat în acest an la Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă", cu sprijinul Statului Major al Forțelor Aeriene și în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului și Asociația Euroatlantică "Manfred Worner".

Desfășurată sub deviza "Fii cel mai bun! Fii la înălțime!", tabăra și-a propus să transmită tinerilor participanți câteva din cunoștințele de bază despre Armata României, să promoveze profesia militară, să dezvolte și să pună în valoare calitățile fizice, spiritul de competiție și de echipă ale tinerilor cercetași.

Aspecte de la activitățile desfășurate pe timpul taberei pot fi vizionate pe portalul video "Armata TV" și pe site-ul www.mapn.ro.


Biroul de presă