Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Cezar Stroe, tel. 0724814617

 


Comunicat nr. 386


Conferința de presă pentru promovarea EXPOMIL 2009


Conferința de presă pentru promovarea celei de-a VI-a ediții a Expoziției de tehnică și tehnologie pentru apărare "EXPOMIL 2009" și a Seminarului științific "ICOMIL 2009", va avea loc miercuri, 4 noiembrie, începând cu ora 11.00, la Sala Bizantină a Palatului Cercului Militar Național București.

Evenimentele înscrise în circuitul marilor manifestări internaționale în domeniul tehnicii și tehnologiei pentru apărare, "EXPOMIL 2009" și "ICOMIL 2009" sunt organizate de Ministerul Apărării Naționale (prin Departamentul pentru armamente), Ministerul Economiei, Ministerul Administrației și Internelor, Serviciul Român de Informații, ANCEX, ROMEXPO S.A., C.N. ROMARM, precum și asociațiile patronale PATROMIL și OPIAR .

Conferința va reuni specialiști din conducerea ministerelor și instituțiilor organizatoare, care pe parcursul activității vor prezenta elementele de noutate pe care le va aduce expoziția și seminarul științific, vor dezbate subiecte privind ultimele tendințe și soluții tehnice obținute de cercetarea științifică în domeniul tehnicii și tehnologiei pentru apărare.

Expoziția de tehnică și tehnologie pentru apărare "EXPOMIL 2009" va reuni la standuri firme din țară și străinătate, care vor prezenta elementele de noutate și stadiul actual de dezvoltare a echipamentelor și capabilităților militare, precum și ultimele tendințe și soluții tehnice obținute de cercetarea științifică în domeniul securității și apărării.

Expoziția poate fi vizitată de specialiști, în perioada 11-13 noiembrie, în intervalul orar 10.00-18.00, și de către publicul larg, în ziua de 14 noiembrie, în intervalul orar 10.00-16.00.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale, care doresc să participe la eveniment, sunt așteptați miercuri, 4 noiembrie, începând cu ora 10.30, la Sala Bizantină a Palatului Cercului Militar Național.


Biroul de presă