Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Monica Dragomir, tel.: 0730591109

 


Comunicat nr. 399


Drapelul de luptă al Statului Major General, decorat cu Ordinul Național "Steaua României"


Ceremonia de decorare a Drapelului de luptă al Statului Major General cu Ordinul Național "Steaua României" în grad de Ofițer se va desfășura joi, 12 noiembrie, la sediul Ministerului Apărării Naționale.

Decorarea Drapelului de luptă va fi precedată de dezvelirea ansamblului monumental din fața clădirii MApN și a unei plăci aniversare.

Evenimentele menționate fac parte din seria de activități dedicate sărbătoririi a 150 de ani de la înființarea Statului Major General al Armatei României.

Jurnaliștii interesați de activitate vor fi așteptați, pentru acces în instituție, la Punctul de Control nr. 3 (intrarea dinspre Hotel Marriott), între orele 10.00 - 10.45.
Reprezentanții instituțiilor de presă care doresc realizarea de transmisiuni în direct sunt rugați să trimită la Biroul de Presă al M.Ap.N., tel/fax 021/319.60.22 sau e-mail: presamapn@mapn.ro, solicitările de acreditare până miercuri, 11 noiembrie, ora 19.00. Solicitarea trebuie să cuprindă date referitoare la echipele tehnice (nume, prenume, seria și numărul C.I. sau CNP) și la mijloacele auto (număr de înmatriculare și datele conducătorului auto).


Biroul de presă