Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 106


Analiză la Direcția Domenii și Infrastructuri


În prezența secretarului de stat și șef al Departamentului pentru Relații cu Parlamentul, Armonizare Legislativă și Relații Publice, Marius Bălu, a secretarului general al M.Ap.N., Georgeta Gavrilă, a reprezentanților unor direcții centrale și ai categoriilor de forțe ale armatei, astăzi a avut loc ședința de analiză a activității Direcției Domenii și Infrastructuri în anul de instrucție 01.01 – 31.12.2004.

Colonelul ing. Emil Sima, împuternicit la comanda direcției, a prezentat modul de îndeplinire a obiectivelor de management al activității financiar-contabile, evidențiind soluțiile adoptate pentru optimizarea execuției programelor de infrastructuri și a activității de exploatare și întreținere a cazărmilor.

Colonelul Sima a expus dinamica investițiilor și reparațiilor capitale și a vorbit despre stadiul elaborării unor proiecte de acte normative și studii de fezabilitate.

Pe parcursul dezbaterilor s-a evidențiat cerința de corelare a necesităților din sfera domeniilor și infrastructurilor cu posibilitățile financiare. Specialiștilor direcției li s-a cerut să crească ritmul de execuție a lucrărilor, să eficientizeze aplicarea proiectelor de reparații curente și să continue adaptarea cadrului normativ la schimbările produse de restructurarea armatei.Biroul de Presa al M.Ap.N.