Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col.Florin Jipa

 


Comunicat nr. 417


Repetiție generală pentru Parada militară de 1 Decembrie


Repetiția generală în vederea pregătirii Paradei militare care va avea loc în București, cu prilejul Zilei Naționale a României, se va desfășura duminică, 29 noiembrie, de la ora 10.00, în Piața Arcul de Triumf.

Circulația autovehiculelor în această zi, cât și pe data de 1 decembrie, în zona adiacentă Arcului de Triumf, se va face după cum urmează: între orele 05.00 și 14.00 se vor închide segmentul central și banda I ale șoselei Kiseleff (între Piața Presei și Arcul de Triumf). Între orele 09.00 și 14.00 traficul va fi închis total pe șoseaua Kiseleff și străzile adiacente (între Piața Presei, Arcul de Triumf și Piața Victoriei), strada A.Constantinescu (între Arcul de Triumf și bulevardul Mărăști), bulevardul Mareșal Averescu (între Arcul de Triumf și bulevardul Mărăști), bulevardul General Constantin Prezan (între Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle). Între aceste ore circulația va fi restricționată temporar pe bulevardul Poligrafiei, bulevardul Mărăști și strada Arhitect Ion Mincu.

De asemenea, aeronave aparținând Forțelor Aeriene vor efectua un zbor de antrenament deasupra Capitalei.
La Parada militară dedicată Zilei Naționale a României vor defila peste 1000 de militari aparținând categoriilor de forțe ale Armatei României, la care se adaugă militari din Ministerul Administrației și Internelor, Serviciul Român de Informații și Serviciul de Protecție și Pază, constituiți în blocuri de paradă.


Biroul de presă