Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Viorica Sabie, tel. 0766.464.238

 


Comunicat nr. 421


Colegiul Național de Apărare reprezentat la Berlin


Conferința internațională "ONLINE EDUCA BERLIN 2009", pe probleme de E-learning global pentru sectoarele corporatiste, educaționale și de servicii publice, are loc în perioada 3-5 decembrie, la Berlin, și reunește peste 2000 de specialiști din peste 90 de țări.

Ministerul Apărării Naționale este reprezentat la această activitate de lt.col.conf.univ.dr. Doina Mureșan, director adjunct la Colegiul Național de Apărare, și de colonelul Sanda Iordache de la secția de învățământ a Direcției Management Resurse Umane.

Programul conferinței cuprinde 3 sesiuni plenare și 20 de sesiuni tematice, printre care "Instrumentele educaționale și medii flexibile de învățare pentru procesul de predare - învățare în lumi virtuale", "Noile certificări calitative internaționale pentru E-learning", "Începuturile m (Mobile) Learning", subiecte de interes pentru activitatea și programul de învățământ al Colegiului Naționale de Apărare.

La această activitate participă personalități militare și civile cu responsabilități în domeniu, cadre universitare, specialiști în e-learning, experți în problematica învățământului la distanță, cercetători, oameni de afaceri, studenți și absolvenți ai unor instituții de învățământ superior din Europa.


Biroul de presă