Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Florin Jipa

 


Comunicat nr. 432


Daruri pentru copiii militarilor căzuți la datorie și răniți în misiuni


Copiii eroilor Armatei României căzuți la datorie în teatrele de operații și cei ai camarazilor răniți pe timpul îndeplinirii unor misiuni în țară sau în operații internaționale vor participa joi, 17 decembrie, începând cu ora 11.00, alături de membrii familiilor, la Sărbătoarea Pomului de Crăciun, organizată la sediul Ministerului Apărării Naționale.

La acest eveniment, sprijinit de Statul Major General, statele majore ale categoriilor de forțe, precum și de Asociația de Caritate din Armata României "CAMARAZII", sunt invitate personalități militare și civile din conducerea ministerului, a direcțiilor centrale și a categoriilor de forțe, cadre militare active, în rezervă și în retragere.

Manifestarea va debuta cu un spectacol cultural-artistic susținut de interpreți de muzică ușoară și populară, artiști, grupuri de copii și formații românești de prestigiu.

Jurnaliștii interesați să participe la activitate sunt așteptați la sediul Ministerului Apărării Naționale din strada Izvor nr. 3-5, între orele 10.20 - 10.50, la intrarea de lângă Hotelul Marriott. Accesul se va face pe baza buletinului/cărții de identitate și a legitimației de presă.


Biroul de presă