Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Monica SZLAVIK, tel.:0730591109

 


Comunicat nr. 436


Daruri de sărbători pentru bătrânii, adulții și copiii de la Complexul de Servicii Sociale "Sf. Nectarie"


Generalul de brigadă Costel Tătaru, locțiitorul Direcției logistică, împreună cu ofițeri din Statul Major General, a oferit vineri, 18 decembrie, daruri de sărbători persoanelor de vârsta a treia din cadrul Complexului de servicii sociale "Sf. Nectarie" din Capitală, precum și bătrânilor, adulților și copiilor care urmează tratamente medicale la componenta de recuperare a complexului.

Cadourile, constând în articole de îmbrăcăminte, jucării și dulciuri, i-au bucurat pe cei 75 de bătrâni rezidenți ai Complexului, 25 de copii și 20 de adulți, fiind rezultatul contribuțiilor benevole ale personalului din Statul Major General.

Cu acest prilej a fost oferit și un spectacol artistic ocazionat de Sărbătoarea Crăciunului. Au evoluat artiști de la Ansamblul "Doina" al Armatei și au făcut o prezentare de modă, au cântat și au dansat copii de la Agenția Kao Fashion, condusă de Carmen Pleșea. La finalul spectacolului, Complexul "Sf Nectarie" a primit vizita mai multor Moși, în fapt membrii formației Los Platanos.

Prezența alături de persoanele de vârsta a treia din cadrul Complexului de Servicii Sociale "Sf. Nectarie" a devenit o tradiție pentru Statul Major General.


Biroul de presă