Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 110


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale, domnul Gabriel Oprea, va avea vineri, 7 mai, o întâlnire cu domnul Traian Orban, președintele Asociației "Memorialul Revoluției 16-22 decembrie 1989 Timișoara", la sediul MApN. Întâlnirea va fi urmată de o deplasare în localitatea Popești-Leordeni din județul Ilfov, la locul unde va fi ridicată o biserică în memoria victimelor Revoluției din Decembrie 1989.

La sfârșitul lunii martie a.c., la invitația Asociației "Memorialul Revoluției 16-22 decembrie 1989 Timișoara", domnul Gabriel Oprea a vizitat Memorialul Revoluției de la Timișoara. Ministrul a promis revoluționarilor că se va implica în construirea unei biserici în localitatea ilfoveană Popești-Leordeni, unde a fost aruncată cenușa victimelor Revoluției din Decembrie 1989.

La activitate vor participa reprezentanți ai administrației publice locale și parlamentari de Ilfov. Ministrul apărării naționale, Gabriel Oprea, și președintele Asociației "Memorialul Revoluției 16-22 decembrie 1989 Timișoara", Traian Orban, vor face declarații de presă.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt așteptați vineri, 7 mai, la ora 12.30, la sediul Primăriei Popești-Leordeni, din Piața Sf. Maria nr. 1.


Biroul de presă