Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 128


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Universitatea Națională de Apărare "Carol I" și Academia Româno-Americană de Arte și Științe, cu sprijinul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, organizează, în perioada 19 - 23 mai, cel de-al XXXIV-lea Congres A.R.A. "Cercetare științifică - Securitate - Dezvoltare durabilă".

Științe informatice, economie, educație, mediu înconjurător, drept, literatură, filozofie, științe politice, dezvoltare durabilă, studii de securitate - sunt doar câteva dintre cele 20 de secțiuni ale acestei manifestări, care reunește peste 200 de participanți din cinci țări.

La activitate vor participa profesori de la Școala Politehnică din Montreal, Canada, reprezentanți ai unor instituții de învățământ superior din S.U.A, Australia, Germania și Republica Moldova, ai unor universități și institute de cercetare din țară, cadre de conducere din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Ministerul Administrației și Internelor, precum și atașați militari acreditați la București.

Lucrările se vor desfășura în plen și pe secțiuni, la sediul Universității Naționale de Apărare, și vor fi deschise de către comandantul (rectorul) Universității, generalul-locotenent prof. univ. dr. Teodor Frunzeti, miercuri, 19 mai, ora 09.00.

Jurnaliștii interesați de activitate sunt așteptați miercuri, 19 mai, între orele 08.30 și 08.45, la sediul U.N.Ap., intrarea dinspre Bulevardul Eroilor. Persoană de contact pentru detalii și acreditare: maior Cristian-Gabriel Măciuceanu, tel. 021.319.48.67, interior 481; fax 021.319.48.66.


Biroul de presă