Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 133


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale, domnul Gabriel Oprea, și șeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin, s-au întâlnit marți, 1 iunie, la sediul ministerului, cu copiii militarilor răniți sau căzuți la datorie în teatrele de operații și ai piloților militari decedați în timpul misiunilor din țară.

De ziua lor, copiii au primit rechizite, jucării, îmbrăcăminte și dulciuri. Fondurile au fost asigurate prin Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii" și Fundația "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruință".

Ministrul Gabriel Oprea le-a mulțumit micuților pentru vizita la minister și i-a asigurat că sunt parte a marii familii a oștirii române, care le va fi întotdeauna alături.

Tot astăzi, copiii au participat și la un eveniment caritabil intitulat "1 iunie - Copilărie magică", organizat de Comitetul de ajutor umanitar din Statul Major General și de Direcția Generală și Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, la Complexul comercial Plaza România. În cadrul evenimentului, au fost organizate pentru cei mici jocuri și concursuri sportive și artistice. Muzica Reprezentativă a Armatei și Ansamblul Artistic al Armatei, împreună cu alte formații artistice, le-au oferit copiilor și părinților prezenți la Plaza România un spectacol artistic.


Biroul de presă