Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 139


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Academia Tehnică Militară și Universitatea POLITEHNICA din București organizează, în perioada 10-12 iunie a.c., a VIII-a ediție a conferinței internaționale COMMUNICATIONS 2010, în cadrul "Secțiunii România" a Institutului Internațional de Inginerie Electrică și Electronică și a Academiei de Științe Tehnice din România.

La această manifestare științifică sunt invitați să participe personalități din lumea științifică și tehnică, cadre didactice, cercetători științifici și specialiști din Ministerul Apărării Naționale, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Serviciul Român de Informații, Ministerul Administrației și Internelor, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, precum și din alte instituții din țară și de peste hotare.

Jurnaliștii interesați de activitate sunt invitați la deschiderea lucrărilor conferinței, joi, 10 iunie, la ora 9.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național. Persoană de contact pentru acreditare: Mr. Ing. Romeo Rizea, tel: 0723 268 626


Biroul de presă