Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 187


Mesaj de condoleanțe din partea conducerii Ministerului Apărării Naționale


Ministrul apărării naționale Gabriel Oprea și conducerea Ministerului Apărării Naționale își exprimă profundul regret pentru pierderea artistei Mădălina Manole, plecată atât de devreme dintre noi, și transmit un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate.

În ultimii ani ai vieții, Mădălina Manole a fost angajată ca solistă de muzică ușoară la Ansamblul Artistic al Armatei din M.Ap.N.

"Ne vom înclina întotdeauna cu deosebit respect și prețuire în fața memoriei Mădălinei Manole. Dispariția sa fulgerătoare dintre noi este dureroasă și greu de acceptat și nu va putea alina durerea celor cărora Mădălina le-a fost rudă, prietenă sau colegă.

Voce emblematică a muzicii ușoare românești, apreciată și iubită de public, Mădălina Manole a făcut parte din marea familie a Armatei României, slujind pe altarul muzicii în cadrul Ansamblului Artistic al Armatei și îmbogățind astfel prestigiul instituției militare printr-o rodnică activitate artistică.

Împreună cu întreg personalul Armatei României, suntem alături de familia greu încercată în aceste momente. Dumnezeu să o odihnească în pace!"


Biroul de presă