Comunicat de presă



Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 275


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale Gabriel Oprea i-a vizitat în această dimineață pe cei trei militari din cadrul Batalionului 26 Infanterie "Neagoe Basarab", răniți în evenimentul din Poligonul Cincu, recent transferați la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" din București.

Caporalii Dănuț-Marian Florea, Claudiu-Constantin Vulpoiu și Tudorică-Răzvan Plai i-au raportat ministrului apărării că se simt foarte bine și că așteaptă să se întoarcă acasă, la familii și la colegi, cât mai curând.

Ministrul apărării a fost informat, de către medicii care asigură monitorizarea pluridisciplinară și tratamentul celor trei militari, cu privire la evoluția foarte bună a stării lor de sănătate.

Ministrul Gabriel Oprea le-a urat sănătate militarilor doljeni, cărora le-a promis tot sprijinul său, atât pe timpul spitalizării, cât și după externare. De asemenea, ministrul i-a asigurat de faptul că beneficiază la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central de cele mai bune condiții de îngrijire, tratament și recuperare, precum și de medici și personal sanitar de cea mai înaltă competență.


Biroul de presă