Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: F.P. Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 142


Oaspeți italieni în tabăra militarilor români


Militarii Batalionului 2 Infanterie “Călugăreni” au fost vizitați, în cursul zilei de ieri, de o delegație militară condusă de generalul-maior Domenico Angelo Pacifici, locțiitorul comandantului Corpului Multinațional Irak.

Locțiitorul comandantului batalionului, maiorul Gabriel Munteanu, a prezentat situația din zona de responsabilitate a militarilor români, problemele cu care se confruntă militarii noștri pe timpul executării misiunilor, precum și capacitățile operaționale de care dispune unitatea în cadrul Forței Operaționale Întrunite Italiene.

Oaspeții italieni au vizitat tabăra Mittica, biserica și punctul medical, a transmis căpitanul Florea Carol, ofițerul de relații publice al Batalionului 2 Infanterie “Calugăreni”,

La sfârșitul întâlnirii, generalul Pacifici a declarat: “Sunt impresionat de profesionalismul militarilor români, de amabilitatea și ospitalitatea cu care am fost primiti. Am fost plăcut surprins de tinerețea și experiența ofițerilor de stat major”,Biroul de Presa al M.Ap.N.