Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: mr. Cezar Stroe

 


Comunicat nr. 65


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Deschiderea oficială a "Expoziției Internaționale dedicate Industriei Aeronautice, Apărării, Securității Naționale și Securității Private" - BSDA 2012 va avea loc miercuri, 16 mai, începând cu ora 10.00, la Complexul expozițional ROMAERO. Ediția din acest an se desfășoară în perioada 16-18 mai și va reuni peste 180 de firme din 20 de țări.

M.Ap.N. participă cu zece standuri proprii, aparținând: Departamentului pentru armamente, Statului Major al Forțelor Terestre, Statului Major al Forțelor Navale, Statului Major al Forțelor Aeriene, Agenției de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare, Direcției Topografice, Academiei Tehnice Militare, Editurii Militare.

BSDA 2012 are drept scop identificarea oportunităților și găsirea soluțiilor de cooperare atât în producție, cât și în domeniul afacerilor, pentru a contribui la promovarea, pe plan internațional, a industriei de apărare din România, facilitând, totodată, o mai mare deschidere a acesteia către piața internațională, prin potențiale colaborări cu firme de prestigiu și producători consacrați în domeniu, pentru realizarea compatibilității și interoperabilității tehnicii și echipamentelor.

Detalii suplimentare privind programul și activitățile planificate pe timpul celor trei zile sunt disponibile pe pagina oficială de internet a expoziției, www.bsda.ro.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale, care doresc să participe la deschiderea oficială, vor fi așteptați miercuri, 16 mai, începând cu ora 09.30, la Pavilionul 6 al Complexului ROMAERO. Cererea de acreditare va fi transmisă la adresa de e-mail bsda@tntexpo.com. Persoană de contact: maior Cezar Stroe, tel. 0724.814.617, 0720.448.105.


Biroul de Presă