Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 158


Întâlnirea secretarului de stat Vasile Costea cu delegația Ministerului Apărării din Republica Africa de Sud


Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții personalului, Vasile Costea, s-a întâlnit miercuri, 5 iunie, la sediul M.Ap.N., cu o delegație a Ministerului Apărării din Republica Africa de Sud, condusă de medicul Sam Makhudu Gulube, secretar al apărării și veteranilor militari, aflată în vizită în țara noastră între 4 și 7 iunie.

În cadrul discuțiilor oficiale au fost abordate subiecte legate de posibilitățile de colaborare bilaterală în domenii de interes comun, precum cel al cercetării științifice cu aplicabilitate în sectorul militar și al schimburilor de experiență în domeniul învățământului militar.

De asemenea, membrii delegației sud-africane au arătat un interes deosebit pentru modul în care M.Ap.N. gestionează problemele legate de creșterea calității vieții personalului, în general, și pe cele ale veteranilor de război, în special.

Programul delegației sud-africane mai cuprinde vizite la Universitatea Națională de Apărare "Carol I" și la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "dr. Carol Davila".


Biroul de Presă