Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 162


Ministrul Mircea Dua, la ceremonia de ncheiere a cursului "Securitate i bun guvernare"


Ministrul aprrii naionale, Mircea Dua, a participat joi, 6 iunie, la Palatul Cercului Militar Naional, la ceremonia de ncheiere a cursului "Securitate i bun guvernare" organizat de Colegiul Naional de Aprare.

n cuvntul su, ministrul Dua a subliniat faptul c Romnia trebuie s fie capabil s asigure diminuarea substanial a decalajelor fa de statele dezvoltate din spaiul comunitar, s prentmpine i s contracareze ameninrile la adresa cetenilor i a comunitilor.

"ntr-o perioad relativ scurt de timp, ai avut posibilitatea s v familiarizai cu termenii i politicile din domeniul securitii naionale i internaionale, ceea ce este important pentru o persoan care i propune s fie implicat n serviciul public", a mai spus ministrul aprrii naionale.

Ministrul Mircea Dua a rennoit, astfel, tradiia ca pentru cursurile de nivel nalt ale Colegiului, certificatele de absolvire s fie nmnate personal de ctre ministrul aprrii naionale.

***

Cursul "Securitate i bun guvernare" are o durat de 3 sptmni i se adreseaz personalitilor militare i civile (minitri, secretari de stat, deputai, senatori, prefeci, ambasadori, reprezentani ai societii civile) i este concentrat pe o tematic specific, de mare actualitate pentru Romnia.


Biroul de Pres