Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 212


Ministrul Dușa i-a felicitat pe "Scorpionii Galbeni" la reîntoarcerea din Afganistan


Ceremonia de reîntoarcere din Afganistan a militarilor Batalionului 2 Manevră "Scorpionii Galbeni" a avut loc joi, 22 august, în Piața Victoriei din Timișoara, în prezența ministrului apărării naționale, Mircea Dușa, și a șefului Statului Major General, general-locotenent Ștefan Dănilă.

"Vă felicit atât în numele meu cât și al conducerii Armatei, pentru îndeplinirea cu profesionalism a tuturor misiunilor încredințate de Forța Internațională de Asistență de Securitate, pe parcursul ultimelor șase luni. Mă bucur că ați îndeplinit ordinul pe care vi l-am dat la plecare, acela de a reveni cu toții, sănătoși, acasă", a spus ministrul apărării naționale.

Ministrul Dușa a subliniat faptul că, în mesajele primite de la partenerii internaționali din Afganistan, a fost apreciat modul exemplar în care militarii timișoreni și-au îndeplinit misiunile din zona de responsabilitate. De asemenea, ministrul apărării naționale a mulțumit ISAF și partenerilor americani pentru sprijinul constant acordat mililitarilor români din teatrul de operații afgan.

La ceremonia de la Timișoara au participat și reprezentanți ai categoriilor de forțe ale Armatei, ai autorităților locale, familiile militarilor, cadre militare în rezervă și retragere.


Biroul de Presă