Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 288


Oficiali americani și NATO la sediul M.Ap.N.


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, se va întâlni luni, 28 octombrie, de la ora 10.00, la sediul M.Ap.N., cu adjunctul secretarului apărării pentru politica de apărare, dr. James Miller, și cu secretarul general adjunct al NATO, ambasadorul Alexander Vershbow.

La întâlnire vor mai participa asistentul secretarului de stat pentru politica spațială și de apărare (interimar), Frank Rose, precum și asistentul Secretarului General al NATO pentru riscuri de securitate emergente, ambasadorul Sorin Ducaru.

La finalul întrevederii, ministrul apărării naționale va conferi dr. James Miller cea mai înaltă distincție a M.Ap.N., Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, "în semn de înaltă apreciere pentru contribuția remarcabilă adusă în procesul de implementare a Acordului dintre SUA și România privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice".

* * *

Jurnaliștii care doresc să asiste la activitate vor fi așteptați luni, 28 octombrie, între orele 9.15 și 9.45, la sediul M.Ap.N. (Punctul de Control nr. 3, intrarea dinspre Hotel Marriott).


Biroul de Presă