Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 225


Militarii donează sânge în cadrul campaniei "Sacrificiul impune respect!"


Vineri, 22 august, militari din mai multe garnizoane au donat sânge în centrele de transfuzii sanguine locale, alăturându-se astfel campaniei "Sacrificiul impune respect!" derulată de Ministerul Apărării Naționale.

În București, peste 100 de militari din structurile centrale ale M.Ap.N. și din unități din garnizoană au donat astăzi sânge la Centrul de hematologie transfuzională din incinta Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "dr. Carol Davila".

Prin această campanie, desfășurată până la sfârșitul anului 2014, militarii Armatei României doresc să conștientizeze publicul asupra nevoii de respect și prețuire care se cuvin veteranilor, răniților, invalizilor și urmașilor celor decedați ca urmare a participării la acțiuni militare, precum și să promoveze voluntariatul și creșterea coeziunii sociale în jurul unor proiecte care vizează valori fundamentale ale statului.

Până în prezent, în cadrul acestei campanii, militarii au mai donat voluntar sânge cu ocazia zilelor armelor, cu ocazia aniversării unităților din care fac parte sau în momentele când au dorit să sprijine camarazi aflați în dificultate.


Biroul de Presă