Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 171


Conferințe internaționale organizate de Academia Tehnică Militară


Academia Tehnică Militară organizează, în aceste zile, la Palatul Cercului Militar Național, două conferințe internaționale.

La conferința în domeniul comunicațiilor - „COMM 2016”, ediția a XI-a, care se desfășoară între 9 și 11 iunie, cadre didactice și specialiști din 14 țări vor prezenta rezultatele obținute în activitatea de cercetare științifică desfășurată în domeniile de comunicații radio, procesare a semnalelor, antene și propagarea undelor radio, securitate a comunicațiilor, sisteme și rețele de comunicații, tehnologii internet, comunicații multimedia etc.

Deschiderea activității, la care co-organizatori sunt Universitatea Politehnică din București, sub egida „Institute of Electrical and Electronic Engineering”, și Academia de Științe Tehnice din România, va avea loc joi, 9 iunie, de la ora 9.00, în Sala de Marmură, în prezența secretarului de stat pentru armamente, Gabriel Beniamin Leș. Informații suplimentare se găsesc la adresa din internet http://www.comms.ro/.

Conferința în domeniul criptografiei și securității cibernetice - „SECITC 2016”, organizată în colaborare cu Academia de Studii Economice din București, în zilele de 9 și 10 iunie, constituie o oportunitate pentru cadre didactice și specialiști de a discuta despre noutățile și cercetarea științifică în domeniu. Ceremonia de deschidere va avea loc de la ora 9.00 în sala ”Ștefan cel Mare și Sfânt”. Informații suplimentare se găsesc la adresa http://www.secitc.eu/.

Jurnaliștii interesați să asiste la conferințe vor fi așteptați joi, 9 iunie, la Palatul Cercului Militar Național, începând cu ora 8.40. Persoane de contact: căpitan Raluca Dima, telefon 0723.162.897, și locotenent-colonel Cezar Stroe, telefon 0720.448.105.


Secția Presă