Comunicat de presă



Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 270


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Forțele Aeriene Române organizează vineri, 7 octombrie, începând cu ora 11.00, în Baza 86 Aeriană ”Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță” din Borcea, ceremonia prilejuită de sosirea în țară a primelor avioane F-16 Fighting Falcon.

Deplasarea jurnaliștilor din capitală se va realiza vineri, cu o aeronavă militară, din Baza 90 Transport Aerian, din Otopeni, str Zborului, nr.1, cu plecare în jurul orei 8.30. Jurnaliștii care doresc să participe la activitate sunt rugați să transmită până miercuri, 5 octombrie, ora 18.00, la adresa de e-mail: proff@roaf.ro, următoarele informații: nume, prenume, codul numeric personal, seria și numărul CI și instituția media pe care o reprezintă. Accesul jurnaliștilor la bordul aeronavei va fi asigurat, în limita locurilor disponibile, în ordinea sosirii cererilor de acreditare, fiind așteptați la intrarea în bază până la ora 7.30.

Jurnaliștii care nu se vor deplasa cu mijloacele puse la dispoziție de Forțele Aeriene Române vor fi așteptați la sediul bazei, Strada Blocuri Bărăganu, localitatea Borcea, județul Călărași (accesul se face dinspre drumul național DN 3A ), între orele 8.30-9.30. Aceștia sunt rugați să transmită, pe langă datele de mai sus, și numărul de înmatriculare al autovehiculului cu care se deplasează și numărul de înmatriculare al carului de transmisie, până joi, 6 octombrie, ora 12.00, la aceeași adresă de e-mail. Persoană de contact: comandor Gelu Miron, telefon 0764 402 769.


Secția Presă