Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 7


Militarii acționează în București și la Tulcea


Ministerul Apărării Naționale continuă să acționeze, în cursul zilei de joi, 12 ianuarie, la solicitarea autorităților locale, pentru limitarea efectelor căderilor masive de zăpadă.

În București, 53 de militari de la Brigada 30 Gardă ”Mihai Viteazul” acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe spațiile pietonale din zona Pieței Alba Iulia, 25 de militari de la Batalionul 96 Geniu „Dr. Joseph Kruzel” deszăpezesc străzile laterale din jurul Complexului Orizont, în cartierul Drumul Taberei, iar 25 de militari din componența Batalionului 495 Infanterie ”Ștefan Soverth” îndepărtează zăpada de pe aleile Parcului Pecineaga, din Cartierul Rahova.

Remorcherul Fluvial 328 continuă acțiunile în sprijinul populației civile din Deltă, asigurând transportul de persoane și de materiale între municipiul Tulcea și localitatea Tudor Vladimirescu.

Recent a fost încheiată o misiune în zona localităților Negru Vodă, Grăniceru și Darabani, din județul Constanța, unde nouă militari cu un mijloc tehnic de mare putere au acționat pentru deblocarea căilor de acces.


Secția Presă