Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 28


Echipamentele militarilor americani sosesc la Baza Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”


Luni, 13 februarie, începând cu ora 8.00, la Baza Aeriană “Mihail Kogălniceanu”, vor avea loc activități de descărcare a echipamentului militarilor americani sosiți în județul Constanța, ca parte a angajamentului Statelor Unite ale Americii în asigurarea securității flancului estic al NATO, în cadrul Operațiunii Atlantic Resolve.

Jurnaliștii interesați să participe la această activitate, pentru oportunități de imagine și declarații din partea militarilor români și americani, sunt invitați să transmită informațiile necesare acreditării (nume, prenume, serie și număr act de identitate, serie și număr legitimație de presă, organizația de media de care aparțin, număr de înmatriculare al autovehiculelor) la adresa de email presamapn@mapn.ro până vineri, 10 februarie, ora 16.00.

Reprezentanții mass-media vor fi așteptați luni, 13 februarie, între orele 06.45-07.15, la intrarea principală a Bazei Aeriene “Mihail Kogălniceanu”. Persoană de contact este locotenentul Alexandru Tudor, telefon: 0743.190.163, iar informații suplimentare pot fi obținute accesând acest link.


Secția Presă