Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Colonel Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 287


Ministrul apărării, în vizită oficială la Chișinău


Reforma în Armata României, cooperarea regională în Europa de Sud-Est și în bazinul Mării Negre, experiența României ca stat membru al NATO și relațiile militare bilaterale sunt principalele subiecte care vor fi abordate, marți, 21 iunie a.c., la Chișinău, pe parcursul convorbirilor pe care ministrul apărării naționale, Teodor Atanasiu, le va avea cu omologul său din Republica Moldova, Valeriu Pleșca.

În programul vizitei sunt prevăzute o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, vizitarea unei brigăzi de infanterie moto și un ceremonial de depuneri de coroane de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

Cei doi miniștri ai apărării vor semna Protocolul între Ministerul Apărării al Republicii Moldova și Ministerul Apărării Naționale al României privind cooperarea în domeniul transmisiunilor.

Jurnaliștii interesați vor putea obține detalii, pe timpul vizitei ministrului, de la Luminița Kohalmi, directorul Direcției Relații Publice a M.Ap.N., telefon 0744-358.218.Biroul de Presa al M.Ap.N.