Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 87


Întâlnirea ministrului apărării naționale cu reprezentanții Federației Militarilor din România


Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, s-a întâlnit miercuri, 22 martie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu o delegație a Federației Militarilor din România (FMR), condusă de generalul de brigadă (r) Nicolae Gropan.

În cadrul discuțiilor au fost trecute în revistă teme de interes comun și proiectele legislative pe care MApN intenționează să le promoveze în domeniul social în beneficiul personalului militar și civil, cu referire atât la cadrele în activitate, cât și la militarii în rezervă și în retragere, ale căror asociații vor fi consultate în continuare pe parcursul etapelor de elaborare a actelor normative. S-a agreat, în acest context aprofundarea colaborării dintre M.Ap.N și FMR, prin semnarea unor protocoale în special în domeniul educațional.

Ministrul Gabriel Leș a apreciat întâlnirea de astăzi ca fiind benefică și constructivă pentru ambele părți și a dat asigurări cu privire la disponibilitatea instituției militare la consultări și dialog cu rezerva de cadre, pe teme de interes comun.


Secția Presă