Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 91


Prezentarea videoclipului ”Un om mai bun” – varianta Invictus


Prezentarea videoclipului “Un om mai bun” – varianta Invictus, realizat cu sprijinul trupei Proconsul și dedicat echipei ce va reprezenta România la “Invictus Games Toronto 2017”, va avea loc luni, 27 martie, începând cu ora 14.00, la sediul Ministerului Apărării Naționale.

În cadrul evenimentului, reprezentanți ai conducerii M.Ap.N. și ai organizațiilor neguvernamentale care s-au alăturat proiectului vor susține alocuțiuni, iar în finalul activității vor avea loc declarații de presă.

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate vor fi așteptați luni, între orele 13.15 și 13.45, la sediul M.Ap.N. (Punctul de control nr. 3, dinspre Hotel Marriott).

***

Proiectul „Invictus Team România – 2017” constituie ocazia de a demonstra adevărata semnificație a spiritului de luptător, a coeziunii echipei și a solidarității umane – valori ce îi definesc pe veteranii teatrelor de operații.

Acțiunea își propune să sprijine recuperarea fizică și psihică prin sport și să crească gradul de informare în rândul publicului cu privire la problematica militarilor răniți și a familiilor acestora.

În cadrul proiectului, au fost încurajați să participe toți militarii răniți, indiferent de tipul de dizabilitate, împreună cu familiile, care le vor fi alături atât pe timpul pregătirii și antrenamentelor, cât și la competiții.

Proiectul de reprezentare națională „Invictus Team România – 2017” își propune să atragă implicarea și sprijinul cetățenilor, organizațiilor guvernamentale și non-guvernamentale și a altor instituții care doresc să contribuie, pe bază de voluntariat, la succesul acestei inițiative.


Secția Presă